tiistai 11. maaliskuuta 2014

MUMMOLA

Heido!

Vihdoinviimein päästii yhessä kirjotteleen ja aateltiin kertoa vähän tuosta meidän työpaikasta :)
Paikan nimi on Mummola, ravintola/baari. Oltiin molemmat tarjoilijan roolissa täällä mikä oli täysin vieras ala kummallekki mut nopeesti siihen tottu ja oppi. Kaikki ketä täällä työskentelee on suomenkielisiä, paitsi nyt meidän kans yhtäaikaa oli neljä ihanaa virolaista tytyä harjottelussa. Yhteensä kiinteitä työntekijöitä on vajaa kymmen ja nyt helmikuun aikana oli aika reilusti harjottelijoita. Suurin osa asiakkaista on myös suomalaisia, mutta kyllä täällä on tullu englannin, ruotsin ja espanjankielistäki asiakasta vastaan ja kielitaito sen ku karttuu ;)
Alku oli aika jäätävä, alotettiin työt heti toisena päivänä ku tänne tultiin, oli uus maa, ihmiset, uus työ ja ammatti joten tais olla jonkulainen alkushokki :D Mut päivä päivältä työ tuntu kivemmalta ja nyt tää paikka tuntuu jo toiselta kodilta. Toki oli niitä paskoja päiviä seassa mutta aikalailla kokoajan ollaan kyllä tykätty täällä työskennellä. Työkaverit oli oikeen mukavia ja kaikkien kans tuli juttuun, joittenki kans vietetty vapaa-ajallaki aikaa. Meillä oli viiden viikon aikana yks yhteinen vapaa ja se on oikeestaan ainoa asia mikä ei kovin mukavalta tuntunu. Lisäksi kaikki meidän työvuorot oli eri aikaa joten nähtii aina sillon vaa ku toinen tuli töihin ja toinen lähti. Kirjoteltiin aina lappusia pöydälle ja avauduttii minkälainen päivä ollu :D 
Mutta nyt viime sunnuntaina alko hienosti ansaittu loma molemmilla, se ei vaan kovin hyvin lähteny käyntii Lindan osalta. Lähettii töistä kotiinpäi kävelemään ekaa kertaa yöllä rantakatua pitkin (siitä huolimatta että meitä varoteltiin kyllä ettei yöaikaa sinne kannata mennä). Päätettiin kuitenki testata ja siinä sitte käppäiltiin ja Lindalla oli hihnaton pikkulaukku kainalossa ja joku erittäin kamala ihminen tuli takaa, vetäs sen ja lähti takaspäi juoksemaan. Ja ku käännyttiin nii eihän me nähty enää siitä ku musta huppari ja huppu päässä oleva tyyppi joka pinko karkuu. Toki yritettii perään mutta tämä oliki varmaan joku Usain Boltti eikä iha meiän pohkeet pysyny mukana. Sinne meni tän mulkvistin mukaan Lindan puhelin, pankkikortti, käteiset rahat, avaimet, just uus ostettu huulirasva ja tamppoonit. Et silleesti, mut tänää käytii hommaan jo uus puhelin. Rikosilmotuski on jo hoidettu eteenpäi ja huomenna saan raportin poliisilaitokselta jolla sit pitäis saaha vakuutuksesta rahaa takas. Onneks on tuo matkavakuutus! Kaikki on nyt oikee hyvin ja lomaa jatketaan oikeella lomafiiliksellä :) Nyt pari kuvaa meidän Mummolasta.


Kolmen viikon päästä nähään, jos vaan lennot saahaan hommattua jossain vaiheessa.

Terkuin Linda ja Marjaana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti