perjantai 14. maaliskuuta 2014

saarikierros

Heissan!

L: Minä täällä taas, aattelin tulla vähä näyttään maisemia pariviikkoo takaselta saarikierrokselta missä käytiin kolmen frendin kans AVOAUTOLLA ;) Reissu oli erittäin onnistunu, lähettiin aamulla kymmenen aikoihin ja takas tultiin illalla. Ajettiin ylös saaren halki ja tultii takas rannikkoo pitkin. Lopussa käytii syömää vielä tapaksia paikallisessa ravintolassa. Valitettavasti se mahtava fiilis ei näy kuvissa ja kuvat on otettu seisaltaa liikkuvasta autosta joten kaikki ei oo niitä parhaimpia :D Päivä oli oikeen lämmin, vuorilla oli vähän viileempi ku oltii melko korkeella. Reissu koostu pienistä mutkasista vuoristoteistä, ihanista pikkukylistä, paikallisista maataloista, erittäin hienoista maisemista ja lopussa nähtiin vielä kaupunkeja ja merta. Kuski oli melkosen vauhikas joten välillä vähän hirvitti ku joillain teillä ei ollu kaiteita ja jos oli nii erittäin hepposet semmoset mutta jännitystä saaki löytyä tommoselta reissulta! Matkalla vastaan tuli tosi paljon pyöräilijöitä, ja päätin et joskus lähen itekki testaan kestääkö kunto ;)





 











Tällä tiellä noi kalliot tuli tien päälle nii oli tommoset verkot suojaamassa kivilohkareilta jota sieltä tipahteli, pikkusen hirvitti tää pätkä tiestä :D

Tästä paikasta on semmonen ikävä tarina. Joskus kymmeniä vuosia sitte jonku rakastuneen nuoriparin vanhemmat kielsi näitä nuoria tapaamasta tai menemästä naimisiin. En tiiä tarkalleen tarinaa  mut kuitenki lopulta niitten tarina sit päätty tänne kalliolle ku ne hyppäs yhessä alas. Ja sen jälkee tuosta paikasta on hyppiny muitaki. Olihan toi vähän pysäyttävä paikka.





 Semmonen reissu, hienossa seurassa ja hienolla autolla ja hienolla säällä, jäi oikeen positiivinen fiilis :) Nii ja semmonen juttu on pakko mainita tässä vaiheessa että viimeyönä tavattiin ensimmäinen torakka meiän asunnossa, eikä saatu kiinni sitä :D Siellä se on varmaa vieläki jossain jääkaapin alla. Hyhhyh! Nyt meillä on suihkukaivon päällä vesilasi ja kaikki röörit tukittu jollai ettei niitä tulis ainakaa lisää sinne haha.

<3: Linda


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti