lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hola todos!

M: Noniin moikka nyt tuli sit munki vuoro välillä kirjottella tänne. Ollaan tyttöjen kans tässä Tarun altaalla datailemassa. Taru tuli tänne viikko sitten, erittäin mukava ja ihana tyttö hän tulee myös työharjotteluun mummolaan hän kylläkin aloittaa vasta sitten kun meillä loppuu.  Meillähän on jo viimenen viikko menossa. Erittäin kivaa on ollut ja aika on mennyt tosi nopeesti.


Yks päivä ku olin töissä niin tytöt laitto viestiä suomesta et on varannut lennot tänne ja tulee jo seuraavana päivä. Olin ihan fiiliksissä ja onneksi sattu olemaan silloin vapaapäivä ku tytöt tuli niin pääsi vastaan kentälle. Sit aloin vähän miettimään mihin majoitan  ne kaikki ku ei meillä ole kun yks sohva missä mahtuu just yks nukkuumaan. No onneks mummo ja pappa asu siinä ihan meijän vieressä minne ne sit mahtu kaikki nukkumaan. Oli tosi kiva ku oli aina illalla tekemistä Lindan ollessa töissä. Tytöille tuli kyllä jumbo tutuksi sillä siellä ne tykkäs illat olla ja kierrellä kauppoja :D Yks ilta käytiin syömässä ranut tossa meijän lähellä olevassa ravintolassa niin päästiin sitten käymää limusiini ajellulla joka oli kyllä tosi mukavaa, vai mitä tytöt? :D



Oltiin Linda ja Tarun kans yks päivä dyyneillä oli ihanan lämmin päivä uitiin paljon isoissa aalloissa ja löhöiltiin rannalla.  Rannalta ku kämpille käveltiin niin tuli otettua nämä pakolliset letit mitkä kuuluu ulkomaille :) Tässä on jotain hehkeitä kuvia siltä päivältä.










Mutta täällä on kaikki hyvin ja ollaan viihytty täällä iha loistavasti, terkkuja sinne kaikille. Nähdään kolmenviikon kuluttua jos saahan vielä lennot takas, nimittäin aika kalliita ollut meijän budjetille mutta eiköhän me saada nekin hommattua vielä :) 

<3 Mara



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti